Restaurant Chef aan de Werf
Adres: Mussenstraat 11, 1223 RB Hilversum, Nederland
Website: http://www.chefaandewerf.nl/
- maandag: Gesloten
- dinsdag: 17:30–23:00
- woensdag: 17:30–23:00
- donderdag: 17:30–23:00
- vrijdag: 17:30–23:00
- zaterdag: 17:30–23:00
- zondag: Gesloten
Rating: 4.6 / 5 (351 beoordelingen)
Google Reviews
-
Dick E — 04-06-2025
Rating: 4 / 5
Onze eerste keer hier. Prima ervaring, vlotte bediening en nette prijzen volgens een prima concept, vroeger 3 gangen voor 39 maar dat was voor Corona. Tip lekker 2 gerechtjes pp en delen. Zoals vaak het geval is waren de koude gerechten wat beter dan de warme.
-
JanenAn deWeerdt — 27-04-2025
Rating: 5 / 5
Wat een leuke plek om eens betaalbaar en lekker uit eten te gaan in Hilversum! De industriele panden op dit terrein zijn mooi opgeknapt en huizen nu sfeervolle horeca. De akoustiek is niet geweldig, maar de gasten waren rustig en relaxed dus alles prima. De gerechten waren aan de kleine kant, maar stuk voor stuk lekker en niet iets wat je overal op de kaart ziet. Heel geschikt voor shared dining for 2, wij waren met z'n drieen. De toetjes waren weer wel groot. Overall prima en goed te betalen.
-
Hans M — 19-10-2024
Rating: 4 / 5
Smakelijke gerechten (voldoende veg), bediening soms wat onbeholpen. Prijs/kwaliteit is wat matig. Akoestiek dramatisch en stoelen niet echt comfortabel.
-
Bob Houthuyzen — 01-06-2023
Rating: 5 / 5
Update 1 juni 2023. We zijn weer wezen eten. De smaken waren weer voortreffelijk. Aanbeveling is de Tonijn. Zie ook de foto's. Omdat mijn dochter van dit restaurant een groot fan is, hadden wij een diner gekregen. Helaas door covid bijna twee jaar geen gebruik van kunnen maken. Vorige week eindelijk weer wel. En dat was genieten. De locatie is uniek en rustig gelegen. Het personeel oogt jong, maar is ervaren en werkt efficiënt. Nu over het eten: de kaart bestaat uit kleine gerechtjes van ongeveer de grootte van een voorgerecht. Fantastisch opgemaakt en belangrijker, alles heerlijk van smaak. Wij weken af van de kaart door een chef special te kiezen. Gamba's en coquilles in een heerlijke frisse dressing. Gevolgd door Dorade (voor mijn vrouw) en eende borst voor mij. Dit alles begeleid door een mooie rosé wijn. En afgesloten met o.a. een heerlijk kaasplank je. Bijzondere in deze is dat je die zelf kan samenstellen. Bio en lokaal staat bij Chef hoog op de agenda. Topper en wordt herhaald.
-
Marco Frijlink — 18-01-2020
Rating: 4 / 5
Enige twijfel over drie of vier sterren. Uiteindelijk sloeg de balans door naar vier. Drie vanwege: te grote porties (dat is nog tot daar aan toe), maar vooral: vrij wel niets is echt goed op smaak. Van de kaart af zijn het zonder uitzondering leuke en creatieve gerechten, op het bord is het allemaal nogal vlak. Individuele elementen moeten echt uitgesprokener van smaak zijn en het geheel hoger op smaak. Tot zover de verbeterpunten, waaorm dan toch vier sterren? De locatie. De leuke informele sfeer. De vriendelijke en redelijk attente bediening. De leuke en goed uitgevoerde details, zoals het chefs boekje met bijzondere wijnen naast de wijnkaart, van een speciaal 'mannetje' dat eens in de zoveel tijd langs komt met bijzondere wijnen. Al met al genoeg ingrediënten om er een top beleving van te maken. Nu het eten nog!