Blacklock City
Adres: 13 Philpot Ln, London EC3M 8AA, Verenigd Koninkrijk
Website: https://theblacklock.com/restaurants/city/?utm_source=CITY_GMB&utm_medium=GMB
- maandag: 12:00–15:00, 17:00–22:00
- dinsdag: 12:00–15:00, 17:00–22:00
- woensdag: 12:00–15:00, 17:00–22:00
- donderdag: 12:00–15:00, 17:00–22:00
- vrijdag: 12:00–15:00, 17:00–22:30
- zaterdag: 12:00–22:30
- zondag: 11:45–18:00
Rating: 4.7 / 5 (2992 beoordelingen)
Google Reviews
-
rené van't Hooft — 04-01-2024
Rating: 5 / 5
Super gegeten , wat een gastvrijheid!! Fantastisch bediening. Andrea you are the best. Oma’s gevoel met de schaal cheescake gewoon op tafel
-
Ingmar Steenbergen — 29-06-2024
Rating: 5 / 5
Erg geslaagd diner! Na een tripadviser pagina een poging gegeven. En zeker erg fijn gegeten. Super vriendelijk personeel. Het water van het huis wordt ook direct voor je ingeschonken als je glas (half) leeg is. Het eten is divers en erg smakelijk bereid. De kimchi bites en de Blacklock gravy and fries zijn zeker aanraders. Als kers op de taart 2 cocktails op het huis gekregen. Al met al een leuk, kwalitatief en gastvrij steakhouse!
-
Guillaume — 19-05-2022
Rating: 5 / 5
Perfect service, heerlijk eten en zeer betrokken in hun gerechten. Cocktails zijn heerlijk. Sfeer van het restaurant is zeer prettig. Omdat het gevestigd is een kelder is loop je er wel zo langs als toerist. Een zeer grote aanrader zeker als je van heerlijk eten en grote porties houdt.
-
Iris Scheffers — 09-05-2024
Rating: 5 / 5
Voor de vleeseters is het een echte aanrader
-
Chris yang — 09-06-2025
Rating: 5 / 5
Champignonbrood De saus zit vol met de zoete en zoute geur van champignons en room, maar heeft niet het gebruikelijke, overdreven zware gevoel van room. Het brood is verbrand, maar niet te hard en behoudt een zachte en stevige textuur. Het integreert perfect met de smaak van de saus en kan de saus volledig omhullen en absorberen. De champignons zijn zacht, mals, sappig en geurloos. Ik kan het van harte aanbevelen. Porterhouse Medium rare heeft een volle vleesgeur, een bevredigende dry-aged steak-geur. Het is vooral het vermelden waard dat ik normaal gesproken het vetgedeelte van de biefstuk oversla, maar deze keer kon ik het wel eten. Dit kan te wijten zijn aan de verschillende tijd of methode van dry-aging, waardoor mensen het gevoel hebben dat het vetgedeelte alleen de geur van vet heeft, maar niet het vette gevoel van vet. Boerenkool Parmezaan Boerenkool heeft een uniek en verfrissend aroma dat een verfrissend gevoel in de mond kan geven, maar de bladeren zijn wat harder van smaak. Of het een must-order is, hangt af van je persoonlijke mening. Nog een salade De zoetzure, verfrissende saus is aan de salade toegevoegd en heeft ook een lichte mosterdgeur. Een aanrader met de zoetheid van peren en de geur en smaak van karamelnoten. De chips waren zo vullend dat je ze niet op kon. Ze waren precies de juiste dikte gefrituurd, waardoor je volop kon genieten van de geur van aardappelen. Ze zijn ook zeer geschikt om in de jus te dippen die je apart hebt besteld. Maar als ik het echt moet zeggen, geef ik toch de voorkeur aan de geur en smaak van krieltjes, maar dat is een persoonlijke voorkeur. Witte chocolade cheesecake Je kunt genieten van de zuurheid en zoetheid van kaas en de melkachtige smaak, maar hij is niet té zoet. De koekjes zijn erg interessant, met de dikte en knapperigheid van wafels, maar tegelijkertijd hebben ze de geur van lotuskoekjes, en de zoetheid is precies goed, wat de kaas complementeert. De zuurheid van de bessenjam kan de smaak op het juiste moment veranderen. Voor iemand die niet van zoetigheid houdt, is het een dessert met een zeer hoge score. Conclusie: Ik heb het maar één keer geproefd toen ik twee jaar achter elkaar in Londen was. De kwaliteit is stabiel en de prijs redelijk. Het is een steakhouse dat je zeker moet reserveren als je Londen bezoekt.